Bannerek

Link - Placc
Linktár Network
Magyar
Linkgyûjtemény

toplista
Free TopSite


Rock&Blues zenei hírek

A blogomban a legfontosabb (főleg hazai) rock és blues zenekarokról fogok naprakész információkat közölni.

Friss topikok

Linkblog

Schuster Lóránt vs. Póka Egon

2009.10.29. 10:47 Nándi91

Gondolom aki figyeli, hogy a magyar rockzene háza táján milyen események folynak, jól tudja, hogy Póka Egon, Szakadáti Mátyás, és ifj. Tornóczky Ferenc kiléptek a P.Mobilból (aminek én nagyon örülök, hisz nagyon jó zenészek, és Schustert én nemigazán bírom).

Miután kiléptek, Lóri szokásához híven bevágta a durcit, és elkezdte szidni Póka Egont (akinek talán a legtöbb munkája volt benne a zenekarban..). Mindenféle olyan dolgot közzétett róla, ami más embereknél mondhatni természetes.

Például írta, hogy egy koncert alkalmával Baranyi László (énekes) intézte a fuvarozást, és Egonnak nem tetszett hogy a sofőr túl szabályosan vezet, emiatt összekapott Lacival. Egon elég részeg volt, és Lacival össze akart verekedni: "Játsszuk le!" - mondogatta.

Kérdem én: van-e olyan ember, aki amikor a kelleténél részegebb volt, ne lett volna agresszív?

Schuster Lórántnak azt kívánom, hogy kicsit nézzen magába, a kiszállt tagoknak pedig további sikeres zenélést!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rock-blues.blog.hu/api/trackback/id/tr941483423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása