Bannerek

Link - Placc
Linktár Network
Magyar
Linkgyûjtemény

toplista
Free TopSite


Rock&Blues zenei hírek

A blogomban a legfontosabb (főleg hazai) rock és blues zenekarokról fogok naprakész információkat közölni.

Friss topikok

Linkblog

Letiltott Ossian interjú

2009.11.11. 13:55 Nándi91

Érdekes dolog történt nemrégiben. A Rockinform megkereste Paksi Endrét egy interjúval emailben. Endre válaszolt minden kérdésre, bár sok kérdés nem igazán tetszett neki, sőt! Endre talán legnagyobb baja az volt az interjúval, hogy a kérdések közül csak 2 volt olyan ami az új lemezzel kapcsolatos, a többi mind olyan jellegű hogy "tartjátok-e a kapcsolatot a régi tagokkal?" vagy hogy "Ricsi és Maróthy szoktak-e együtt zenélni", stb.. Endre megválaszolta a kérdéseket, majd a riportertől kapott egy választ, miszerint minden vágatlanul fog megjelenni az újságban. Azonban az újság szerkesztősége letiltatta az interjút, kétszeresen is. 

Őszintén szólva nemtudom mi a baj azokkal a kérdésekkel, hogy tartják-e a kapcsolatot a régi tagokkal... Nézzük csak meg a legtöbb zenekart! Például ottvan a Hobo Blues Band. Az utóbbi időben Bill és Hobo elég sűrűn játszanak együtt, és ez csak egy példa volt.

Ha már az Ossiannál és a régi tagoknál tartunk, szerintem az is érdekes, hogy a 20 éves jubileumi Ossian bulin vendégként Kalapács Józsi lépett fel. Se egy régi tag, se semmi. A 25 évesen pedig nem is volt egyetlen vendég sem. Azért egy jubileumi koncert szerintem úgy az igazi hogy nem csak a jelenlegi tagok, de a régi tagok is fellépnek.

Most lehet, hogy sokan utálni fognak, de a mai Ossian szerintem ha nem Ossian néven futna, nem lenne ilyen híres. A koncerteken a dalok jelentős része a régi időszakból vannak: A rock katonái, Sörivók, Sátán képében, Mire megvirrad, A magam útját járom, Éjféli lány, és még sorolhatnám...

A letiltásról - és még sok másról - szóló interjút itt olvashatjátok: hammerworld.hu/2009/11/08/ossian-a-letiltas-hattere/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rock-blues.blog.hu/api/trackback/id/tr661517827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása